Benvolguts i benvolgudes,

A causa de la gran difusió que recentment s’ha fet d’un cartell estèticament molt paregut a l’original d’enguany de l’Aplec dels Ports, des de l’organització hem considerat necessari exposar públicament que aquest cartell és fals i no té cap relació amb l’Aplec dels Ports.

Sentim si us hem decebut, però el 44é Aplec dels Ports, malgrat tot i tots, continuaran sent uns dies per reivindicar i donar a conéixer este trosset de món que és la comarca dels Ports, en la nostra llengua, el català, i a través de la cultura popular valenciana que caracteritza la nostra terra.

És per això que, des de l’organització del 44é Aplec dels Ports, us animem a vindre i participar els dies 27, 28, 29 i 30 de juliol a Morella a compartir, ballar, cantar i disfrutar d’estes jornades gratuïtes i autogestionades que amb tanta estima i il·lusió estem preparant.

Llarga vida a l’Aplec!