segon proaplec portell

Estem molt contents de poder anunciar les activitats que marcaran aquest Segon i últim ProAplec d’aquesta 43è edició de l’Aplec dels Ports que se celebrarà a Portell el pròxim 2 d’abril de 2022.

Preneu nota de tot perquè us hem preparat un dia complet amb diferents activitats per fer comarca tots junts!  

Programació:

↠ A les 8:30h quedem a la Plaça Major de Portell per començar la caminada per la icònica Rambla Celumbres. Aquesta agradable ruta té una distància de 11 km, un desnivell de 400 m positius i una duració de 2 hores i 45 minuts.

Ja pots apuntar-te a la ruta, que té un preu de 5€: inclou assegurança i avituallament ↡

Apuntar-me a la caminada

↠ Per començar a  fer boca, a les 12:00h al Poliesportiu es farà la presentació del llibre “La cuina dels Ports” a càrrec de Sara Gargallo, i a continuació gaudirem d’un vermut musical amb el grup comarcal La Disbauxa.

↠ Tot seguit, a les 14.00h, també al Poliesportiu, farem el dinar comarcal, hi haurà paella de carn i paella de verdures, el preu és de 12€ i inclou beguda i postre. A través d’aquest enllaç ja et pots apuntar ↡

Apuntar-me al dinar

↠ A les 17:00h a la Plaça Major, per als més menuts de casa es farà un contacontes a càrrec de l’Escola Valenciana.

I en acabar, vos esperarem a tots davant el Poliesportiu per presentar oficialment el cartell d’aquest XLIII Aplec dels Ports.

↠ A les 19:00h farem “tardeo” amb el grup de música Pimienta Molida.

↠ Finalment, sobre les 21:00h farem el sopar popular al Poliesportiu amb entrepans: el preu és de 5€, inclou ademés de l’entrepà, un refresc. ↡

Encomanar entrepà

↠ En acabar de sopar, actuarà el grup Town-Folks i discomòbil. Amb entrada gratuïta! 

Inscripcions:

Per tal de poder tindre tot perfectament organitzat i contabilitzat (assegurança de la caminada, dinar i sopar) necessiitem que us inscriviu a través dels diferents formularis abans del 25 de març de 2022.

Marxandatge:

Vos va agradar el kit Aplequer del Primer ProAplec? Doncs aquesta vegada també ho tindrem! A més, podràs fer-te en primícia amb la samarreta de l’Aplec, totebags i saquets amb la imatge oficial.

Volem que en aquest Segon ProAplec pugueu adquirir el marxandatge que marcarà aquest Aplec 2022, així que tindrem una paradeta amb tot el què hem preparat.

Tenim moltes ganes d’aquest ProAplec, però més ganes si cap de presentar-vos oficialment el cartell que serà la imatge d’aquest esperat Aplec. Així que us esperem a totes i tots per a gaudir d’un dia inoblidable. Recordeu que junts fem comarca!

Des de l’organització de l’Aplec us animem a que ens visiteu i participeu en aquest Segon ProAplec que estem organitzant amb molta il·lusió, volem gaudir de la vostra companyia!

Ens veiem a Portell el 2 d’abril!