concurs cartell aplec 2022

Ja tenim el poble on celebrar l’Aplec dels Ports 2022 (Portell), ja tenim el lema “Tornem a volar!” i ara ens queda comptar amb el cartell que serà la imatge oficial d’aquesta edició de l’Aplec tan esperada, serà la teua proposta?

Si tens pensat participar, posa atenció perquè a continuació, expliquem les bases del concurs, preneu nota de tot ⤵ ⤵

Bases del concurs:

⇢ Primera. Objecte:

L’organització del XLIII Aplec dels Ports convoca el concurs de cartells amb la finalitat d’utilitzar el cartell guanyador per a presentar el XLIII Aplec dels Ports, per al disseny de marxandatge i promoció d’aquest, quedant tots els seus drets en poder de l’Associació Cultural Aplec dels Ports.

⇢ Segona. Formes de presentació:

El cartell haurà d’incloure obligatòriament de forma clara i ben visible la llegenda següent:

  • XLIII Aplec dels Ports Portell
  • Del 29 al 31 de juliol del 2022
  • Tornem a volar!

Els treballs hauran de ser originals i inèdits. L’ús de qualsevol recurs sense cessió dels drets d’autoria comporta l’exclusió directa del concurs.

El cartell haurà d’adoptar forma vertical i les dimensions hauran de ser DIN-A3 (297x420mm).

Els treballs poden ser realitzats mitjançant qualsevol tècnica gràfica, de manera que la reproducció per quadricromia no presente dificultats.

Tots els treballs s’han de presentar en format digital. El format haurà de ser .tiff, .jpg, .bmp, .pdf o similars. L’autor o autora guanyador/a haurà de lliurar tots els arxius necessaris per a la seua reproducció.

⇢ Tercera. Normes de presentació:

Pot participar qualsevol persona que estigui interessada.

Les persones que desitgen participar han de presentar el cartell a l’adreça comunicacioaplecdelsports2022@gmail.com 

Com a nom de l’arxiu apareixerà el tema i adjunt s’inclourà un segon arxiu amb el nom i cognoms de l’autora o autor, l’adreça, correu electrònic i telèfon de contacte.

⇢ Quarta. Termini de presentació:

El període de presentació de les obres serà de l’1 de gener de 2022 al 10 de març del 2022, ambdós inclosos.

⇢ Cinquena. Premis:

S’estableixen els premis següents:

-Primer premi: 200€  i un pack aplequer.

-Segon i tercer premis: Pack aplequer. El jurat pot atorgar mencions especials al treball o treballs que consideren per les seues característiques.

⇢ Sisena. Jurat:

El jurat estarà integrat per membres de l’organització del XLIII Aplec dels Ports, aquest té plena competència en l’elecció dels dissenys guanyadors i pot deixar el concurs desert, si considera que els treballs no tenen la qualitat mínima desitjable.

⇢ Setena. Mitjans de notificació:

L’organització del XLIII Aplec dels Ports comunicarà la resolució a l’autor o autora del cartell premiat en anterioritat a la publicació del guanyador així com als següents classificats. El cartell guanyador serà anunciat en el segon proaplec i es publicarà a la pàgina web (www.aplecdelsports.com) així com a les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram).

⇢ Vuitena. Acceptació de les bases:

La participació en aquest concurs suposa l’acceptació de totes les bases i de la resolució del jurat, així com també dels canvis que com a conseqüència de factors aliens puguen produir-se posteriorment.

*Per a qualsevol dubte o consulta relacionada amb aquest concurs podeu demanar informació a comunicacioaplecdelsports2022@gmail.com o escriure’ns per missatge privat a Facebook o Instagram.

Esperem que deixeu volar la vostra imaginació i ompliu de creativitat i de l’essència de la comarca les vostres propostes, tenim moltes ganes de veure-les.

3, 2, 1… a crear, volar i dibuixar!