programacio primer proaplec portell

Teniem moltes ganes de engegar aquest Aplec tant especial per a Portell i la comarca, i ja podem anunciar que el pròxim 4 de desembre de 2021 celebrem el Primer ProAplec: estem molt il·lusionats i tenim més ganes que mai de que vingueu a conèixer Portell, la nostra gent i cada raconet per a què pugueu anar familiaritzant-vos de cara a l’Aplec 2022.

Preneu nota de tot perquè us hem preparat un dia complet amb diferents activitats per a totes les edats i sobretot, per fer comarca tots junts!  

Programació:

↠ A les 09.30h ens reunirem totes i tots a la Plaça Major de Portell (davant l’Ajuntament) per començar una caminada animada, que recorrerà diferents punts emblemàtics del poble, i on veïnes i veïns ens explicaran i/o interpretaran què es feia allí temps enrere.

↠ A l’acabar la caminada, sobre les 12.30h anirem al Poliesportiu per agafar forces fent un vermut popular.

↠ Tot seguit a les 14.00h, també al Poliesportiu, farem el dinar comarcal i bingo musical. Al finalitzar anunciarem el lema que donarà veu a aquest XLIII Aplec dels Ports.

↠ Per finalitzar, a les 17.00h, a la Sala del Corro, farem una Taula rodona comarcal, on podrem gaudir de l’experiència d’alguns dels joves emprenedors d’Els Ports, com Munay (Artesania corporal), Comboi, Bolissim, Malaerba i Formatges de Xert, moderada pel portellà Jose Antonio Cruz.

Marxandatge:

Què és una festa sense xapes, polseres…? Volem que en aquest Primer ProAplec pugueu adquirir el marxandatge que marcarà aquest Aplec 2022, tenim moltes coses preparades així que podràs fer-te aquest dia amb el Kit Aplequer. Tindrem una paradeta amb tot el què hem preparat i on també podreu adquirir ja el Calendari Aplequer 2022.

Inscripcions:

Per tal de poder tindre tot perfectament organitzat i contabilitzat (asisència, dinar, assegurança de la caminada…) necesiitem que us inscriviu a través d’aquest formulari abans del 26 de novembre de 2021. Pot fer clic a sobre ⤵

Formulari d’inscripció

Des de l’organització de l’Aplec us animem a que ens visiteu i participeu en aquest Primer ProAplec que estem organitzant amb molta il·lusió, volem gaudir de la vostra companyia!

Ens veiem a Portell el dia 4 de desembre!