calendari aplequer 2022

Hola Aplequers i Aplequeres, estàvem desitjant anunciar-vos que estem preparant el Calendari Aplequer per al 2022 i volem que tota la gent de la comarca participeu en ell. 

Com? Ho podeu fer de dues maneres a través tant de Facebook com d’Instagram, vos ho expliquem:

1. Moment aplequer:

Volem que ens mostreu com és el vostre moment més aplequer: fotos amb els vostres amics i amigues als concerts, a la zona d’acampada… ens podeu enviar aquestes fotos a través del mail comunicacioaplecdelsports2022@gmail.com o també ens podeu etiquetar a una de les vostres fotos que publiqueu ara al vostre feed o que ja les tingueu publicades al mateix i:

➜ ens etiqueteu @aplecdelsports

➜ i utilitzeu el hashtag #AplecPortell2022

Tots els vostres moments aplequers formaran la portada del #CalendariAplequer2022.

𝑰𝑴𝑷𝑶𝑹𝑻𝑨𝑵𝑻: si ho feu d’aquesta segona manera, recordeu que les xarxes socials són Instagram i Facebook i, a més a més, recordeu que els vostres comptes han de ser públics, si no no podrem veure les imatges. Aquestes han de publicar-se al feed de Instagram i/o al perfil personal de Facebook, no com a stories. Així que si el teniu privat, ens podeu enviar les fotografies a través del mail citat.

2. Millor foto del teu poble:

Cada mes del calendari tindrà 1 o 2 fotos dels pobles de la comarca i per això ens agradaria que ens enviareu la millor foto del vostre poble al mail comunicacioaplecdelsports2022@gmail.com ficant en l’assumpte: 𝗡𝗢𝗠 𝗗𝗘𝗟 𝗣𝗢𝗕𝗟𝗘 + 𝗖𝗔𝗟𝗘𝗡𝗗𝗔𝗥𝗜 𝗔𝗣𝗟𝗘𝗤𝗨𝗘𝗥., i dins del mail ens especifiqueu el vostre nom (que ha de ser l’autor de la foto, no pot ser d’una altra persona).

Quan tinguem vàries fotos del mateix poble començarem una ronda d’enquestes a través dels stories d’Instagram i la que més vots obtinga serà la imatge seleccionada per a un del mesos del calendari. 

Participeu i formeu part d’aquest calendari, el vostre calendari en el qual ja podrem marcar una gran data, l’Aplec d’Els Ports 2022!

PD: La data límit perquè les vostres fotografies participen és el 31 d’octubre de 2021.

-992Days -6Hours -18Minutes -8Seconds

Ànim, participeu en el Calendari Aplequer 2022!