Comencem un nou Aplec, comencem un nou camí amb tota la comarca dels Ports .

L’organització del 43è Aplec dels Ports, ja està formada i s’està reunint per planificar la festa comarcal per excel·lència als Ports, que se celebrarà els dies 29, 30 i 31 de juliol de 2022.

Així que, com cada estiu, la comarca dels Ports reivindicarà les seues arrels, el seu patrimoni i les seues mancances en un intens cap de setmana, aquest any a la localitat de Portell.

Fa més de 40 anys que la gent de la comarca es mobilitza amb la finalitat de reivindicar la cultura, la llengua i la identitat dels seus habitants; així com visibilitzar les mancances que pateixen des de fa anys els pobles que la formen.

Aquest any és la tercera vegada que els portellans i les portellanes s’encarregaran d’organitzar l’Aplec dels Ports des del seu inici al 1994. Des de Portell hem de dir-vos que estem molt feliços i il.lusionats de poder tornar, amb més força que mai, a la roda després de 18 anys.

L’Aplec dels Ports és molt més que una festa d’un cap de setmana i són moltes les generacions que, edició rere edició, s’han implicat a traslladar els desequilibris i necessitats del món rural més enllà del nostre territori. Per aquest motiu, l’organització del 2022 ja està en marxa per treballar durant tot l’any preparant ProAplecs amb activitats culturals, esportives i musicals per a tots els públics. Encara que sabem que la situació que vivim segueix sent extraordinària i complexa, però dins d’aquest escenari que se’ns presenta ens comprometem a fer tot allò que estiga en les nostres mans per poder gaudir d’un Aplec únic, històric i amb essència.

➤ Tornem, comencem!

aplec portell 2022
aplec portell 2022