Durant el 4t Pro Aplec a Forcall, celebrat el cap de setmana que hauria d’haver estat la 42a edició de l’Aplec dels Ports, es va dur a terme una xerrada per mostrar els punts més ocults del projecte Maestrazgo – Els Ports. L’acte es va realitzar al pavelló de dalt i van assistir més d’un centenar de persones, les quals estaven assegudes a un metre i mig de distància i amb mascareta obligatòria.

Els qui van estar presents a la xerrada, potser recorden que hi havia càmeres que van enregistrar tota la vesprada. La intenció d’aquesta gravació era poder crear un vídeo amb tot allò que es va explicar sobre el projecte Maestrazgo – Els Ports i sobre el seu finançament.

Passades unes setmanes, ja tenim disponible el vídeo i l’hem penjat al nostre canal de Youtube perquè estiga a l’abast de qualsevol persona que vulga reprendre el tema o per aquells que no van poder assistir.

Seguim resistint contra la indiferència i, a més ara, deixem constància d’aquesta resistència amb la gravació de la xerrada que, juntament, amb altres mostres d’unió i rebuig al projecte de diversos col·lectius, han acabat aconseguint que els impulsors anuncien la retirada de la iniciativa Maestrazgo – Els Ports, a tot el territori.