Gràcies, gràcies i gràcies! 

Gràcies a tots els aplequers i aplequeres que heu col·laborat amb el 42é Aplec dels Ports comprant paperetes per al sorteig de una magnífica cistella nadalenca amb productes de proximitat.

Pero sobretot, moltíssimes gràcies a totes les empreses de la comarca que ens han donat productes per a fer el sorteig de manera dessinteresada.

 

ApiVillores @viu_elsports

 Un grup d’emprenedors va decidir fa uns anys posar en valor el potencial apicultor que hi ha a la nostra zona.

A més d’excursions pels seus espais apícoles també elaboren productes propis com la mel, que podràs degustar si et toca la cistella aplequera. 

Resultado de imagen de apivillores"

 

Aromes de Morella @aromesdemorella

Una recent inaugurada i ben perfumada botiga es troba al carrer principal de Morella, des d’allà ens faran arribar a la cistella aplequera un vaporitzador d’espígol.

Fachada nuestra tienda en Morella

 

Bolíssim Vilafranca @bolissim

Uns joves emprenedors de Vilafranca fa menys d’un mes que han començat a comercialitzar productes carnics i vegans.

L’aportació per la cistella són uns elaborats per ells mateixos (pate i conserva).

 

Carnisseria Vicente Forcall

És una empresa familiar de Forcall que es dedica a l’elaboració i venta de productes càrnics des de fa més de 30 anys. A la cistella ens ofereixen un lot d’embotits casolans.

 

Carnisseria Rossamelia Forcall @rossameliacarnisseriaforcall

Des de tot tipus de carns i embotits fins a diferents menjars preparats. Fa 10 anys aquesta empresa familiar ha obert la seua botiga a Forcall i per la cistella aplequera ens porta un lot de productes de creació pròpia.

Resultado de imagen de carnisseria rossamelia forcall"

 

Casa Masas Mirambel @casamasasmirambel

Casa Masas es una taverna localitzada a un poble molt a prop de la comarca dels Ports, Mirambel, on elaboren el seu propi vi i cava amb vinyes pel voltant de la comarca. 

Resultado de imagen de casa masas mirambel"

 

Espai Lliure Morella @espailliuremorella

Des del comerç just i ecològic que s’ofereix a la botiga Espai Lliure de Morella ens aporten per a la cistella de l’Aplec una ampolla de vi, una d’oli i un potet de paté. 

No hay ninguna descripción de la foto disponible.

 

Essències dels Ports Cinctorres

És una empresa que es dedica a produir essències naturals dels seus camps de cultiu. De moment es dediquen a vendre a l’engròs però la intenció és poder comercialitzar a particulars. A la cistella aplequera tindrem una ampolla d’oli lavandi.

No hay ninguna descripción de la foto disponible.

 

Estanc Consue Forcall

Un petit negoci familiar al qual pots trobar des d’articles de neteja, alguns productes d’alimentació fins a tot tipus de tabacs o articles de regal ens fan arribar una ampolla d’oli d’oliva. 

 

Forn de pa i pastes típiques Mª Carmen Ripollés Forcall

Les coquetes, rotlletes o els mantecats són ben coneguts arreu del nostre territori. A la cistella aplequera no podia faltar, una caixa ben completa d’aquestes pastes típiques que ens arriba des del Forn de Forcall.

 

Hostal Mesón del Rey Olocau del Rei

Olocau del Rei no compta amb forn propi a la localitat, però des de l’Hostal Mesón del Rey ens faran arribar unes pastes típiques que trobarem a la cistella aplequera.

Resultado de imagen de meson el rey olocau"

 

Iata Espardenyes La Mata

La tradició de fer espardenyes a la comarca dels Ports era gairebé un costum a totes les cases. A La Mata encara es conserva una empresa familiar que realitza de manera manual espardenyes de tot tipus. Per a la cistella ens ofereixen un petit detall: un parell de mini-espardenyes.

No hay ninguna descripción de la foto disponible.

 

Jamones Alfredo Monfort 

Jamones Alfredo Monfort és un assecador i salador de pernils i altres productes càrnics situat a La Todolella. A més, també tenen una tenda on comercialitzen aquestos productes.
Han vullgut col·laborar en la cistella nadalenca aportan un tros de cecina i un de pernil.

No hay ninguna descripción de la foto disponible.

 

Marie Claire Vilafranca @marieclaire.store

Vilafranca encara conserva una gran fàbrica tèxtil que no ha parat la maquinària des de fa més d’un segle.

Marie Claire fabrica principalment mitges i calcetins, tots dos productes que podreu trobar a la cistella aplequera.

VILLAFRANCA

 

Polo&Conesa Forcall

Forcall compta amb una empresa de distribució i venda de begudes i altres tipus de productes que ha passat de generació en generació dins d’aquestes famílies.

Per a la cistella ofereixen unes ampolles de vi de la província.

 

 

Teixits Cervera Forcall

De les agulles i els fils d’aquest negoci tèxtil familiar es prepararà per la cistella aplequera un davantal fet a mà.

Aquesta peça de roba és de gran simbolisme a Forcall pel que representa per les dones i la festa de Sant Antoni a la localitat.