Sorita i Palanques – 26, 27 i 28 de juliol de 2024

CARTELL XLV APLEC DELS PORTS

Sorita i Palanques, dos pobles plens de vitalitat que comparteixen una profunda connexió, compartint llengua, història i cultura, amb una identitat cultural comuna que no només és compartida entre nosaltres, sinó amb tota la comarca.

La comarca dels Ports és molt més que un lloc, és un símbol, una família, un refugi. A les persones que vivim ací ens uneix l’amor per la nostra terra, lluitar per un futur compartit i la determinació de mantenir viva la nostra cultura. Mentre continue la roda de l’Aplec, continuarem demostrant que la comarca està unida, i el corrent de la seua existència continuarà fluint, desafiant tots els obstacles que avui en dia se’ns presenten.

Amb el lema “Unida la gent, continua el corrent”, el cartell d’enguany pretén capturar l’essència de la música com a catalitzador de la unitat. Una imatge poderosa de diverses mans tocant instruments, fusionant-se en una sola melodia, reflecteix la força de la col·lectivitat, de la força de la gent de la comarca i els colors vibrants, són un recordatori de la riquesa cultural de la comarca dels Ports, una paleta que celebra la diversitat.

Gràcies a Òscar de Pena-Roja per crear-lo, ja que a través d’aquest cartell, ens reafirmem en el compromís de mantenir viva la nostra cultura i seguir lluitant unides, amb la música i la diversitat com a element vertebrador. 

Unida la gent, continua el corrent💛