Sorita i Palanques – 26, 27 i 28 de juliol de 2024

Lema

La 44a edició de l’Aplec dels Ports busquem un lema que l’identifique. Una frase directa que resumisca la identitat i cultura pròpies d’esta trobada comarcal creada per a reivindicar les necessitats, mancances i drets de la gent dels Ports. Amb esta finalitat, demanem la vostra col·laboració i que ens feu arribar les vostres propostes a través dels diferents espais que hem creat.

En l’Aplec d’enguany volem reivindicar els nostres orígens, com a comarca i com Aplec. Què fem, qui ho fem, perquè ho fem, com i quan ho fem. Respondre a totes estes preguntes recordant el perquè de la importància i necessitat d’aquesta festa comarcal i tot el que ens aporta, a cadascun de nosaltres, a cada poble i a la comarca d’Els Ports. 

Bústia aplequera

Aquesta vegada celebrarem l’Aplec a Morella i és per això que tindrem una bústia fixa a l’ajuntament. Però com que sabem que és una cosa de i per tots i totes, en tenim una que rodarà pels diferents pobles de la comarca.

Estigueu atents i atentes per saber quan estarà al vostre poble!

La bústia aplequera ha estat a Forcall i ara s’ha ubicat a La Mata.

Xarxes socials de l’Aplec dels Ports

No cal que esperes que la bústia arribe al teu poble. Les xarxes socials de l’Aplec dels Ports 2023 estan oberts a les vostres propostes. A través dels missatges directes de Facebook, Twitter i Instagram ens pots fer arribar el teu lema. També al correu electrònic aplecdelsports2023@gmail.com.

També ho pots fer obertament i utilitzar #LemaAplec2023 acompanyat de fotos on mostres com de bé ho has passat en aplecs passats.

Anima’t i digues la teua!