Euromillón aplequer

Juga i col·labora amb el 44é Aplec dels Ports

Us presentem una de les formes de col·laborar amb l’Aplec dels Ports i ajudar-nos a posar en marxa aquesta festa reivindicativa i comarcal: l’Euromillón aplequer. Segur que molts ja esteu familiaritzats i el coneixeu, per als nous us ho expliquem tot a continuació, preneu nota.

Es tracta d’una targeta que s’ha d’adquirir abans del 31 de desembre de 2022 amb un donatiu de 10 euros. A partir de l’1 de gener de 2023 fins al 30 de juny del mateix any es realitzaran els sortejos habituals de l’euromillones els dimarts i divendres a les 22.00 hores (hora peninsular) i tots els que adquiriu la targeta aplequera jugueu els mateixos números durant aquest període.

Us deixem les bases legals del sorteig per a que pugueu tindre la informació més detallada del funcionament de la targeta, animeu-vos a participar tota la comarca unida a l’Euromillon Aplequer.

Bases legals del sorteig

Hi ha un total de 1.000 targetes.

El premi màxim que es pot arribar a obtenir amb la participació/obsequi per cada targeta és de 250.000 euros per sorteig.

En cas de premi de “El Milió” o “primera categoria”, l’import es repartirà immediatament, entre les 1.000 targetes. La resta de premis s’acumularan fins al final dels sortejos i, si la quantitat acumulada és igual o superior a 10.000 euros, serà repartit entre totes les targetes.

Tots els premis estaran subjectes a impostos legals vigents.

Caduca al cap de 3 mesos de la finalització dels sortejos.

En cas de premi de “El Milió” o “primera categoria”, caducarà al cap de 2 mesos de la data del sorteig premiat.

La targeta serà vàlida des de l’1 de gener fins al 30 de juny de 2023.

Aquesta promoció participa els dimarts i els divendres a l’Euromillon, sent el total apostat per semana de 30 euros. 15 euros a cada sorteig.

Pots aconseguir la teua targeta aplequera preguntant a qualsevol membre de l’organització del 44é Aplec dels Ports.