Sorita i Palanques – 26, 27 i 28 de juliol de 2024

2n proAplec el 3 de desembre

El dissabte 3 de desembre de 2022 arriba la segona parada del XLIV Aplec dels Ports. Es tractarà d’una vesprada festiva a l’Espai Firal de Morella.

En aquest 2n proAplec uns dels protagonistes seran els menuts de la comarca. Ells són el futur de la nostra comarca; el relleu generacional és essencial per continuar perpetuant el futur dels Ports i en la lluita contra el despoblament. Volem un món rural amb oportunitats, ací i ara i, també pel futur per les properes generacions.

A més, volem visualitzar el ric teixit cultural de la nostra comarca. Som una comarca viva, on el teixit associatiu té un paper clau com a motor dels Ports. És, per això, que en aquest proAplec comptarem amb la jove Muixeranga dels Ports.

Programació

Trobadorets

17.00 h. Actuació infantil amb Trobadorets i xocolatada.

El 2n proAplec començarà amb Trobadorets, que s’encarregarà d’entretenir els més menuts de la comarca. En acabar, tindrem xocolatada gratuïta per als assistents.

Muixeranga dels Ports

18.00 h. Assaig de la Muixeranga dels Ports.

La Muixeranga dels Ports és una jove iniciativa comarca, amb inici el passat estiu, que congrega gent de totes les edats i pobles de la comarca, amb la finalitat d’implementar la cultura de la Muixeranga a la nostra comarca. Els assajos van rodant pels diferents pobles d’Els Ports i el proper serà en el context de la 2a proAplec a Morella.

Pimienta Molida

A continuació: Tardeo amb Pimienta Molida.

Des de Benicarló, Pimienta Molida i la seua rumba amenitzaran aquesta vesprada festiva. També comptarem amb cerveses artesanals i de proximitat (Castelló Beer Factory i L’Audaç).

En finalitzar l’actuació, anunciarem el lema del XLIV Aplec dels Ports.

L’Aplec dels Ports és una festa autogestionada tirada endavant per joves de la comarca. Vine i col·labora. Entre totes i tots, fem Aplec!

T’esperem el 3 de desembre a Morella!