Coses que has de saber

A continuació informació important durant els dies que se celebrarà l’Aplec a Herbers:

 • Paella monumental: Per a disfrutar d’un diumenge aplequer, a les 9h hi haurà un caminada a l’ermita del Sargar (6km total), visita guiada a les exposicions i dinar a les 14h! Després disfruta de les actuacions de Pep Gimeno Botifarra, Xavi Sarrià, Danses Guerreres de la Todolella i El Diluvi! Es servirà la paella al menjador de l’aplec, podreu passar a buscar el vostre ticket durant els dies d’aplec per el xiringuito del menjador aplequer. 7€ paella+refresc (hi ha opció vegeteriana/vegana). Aquí els podeu comprar online.
 • Cobertura: A Herbers només tenim cobertura de l’operadora Movistar, i aquelles que es beneficien de la seva senyal.
 • Bus aplequer:  Hi haurà un servei mínim de transport públic per al divendres i dissabte d’Aplec. Parades: Vilafranca, Cinctorres, Forcall i Morella (destí final Herbers). 
 • Barra 0,0%: Per totes aquelles persones que no prenen alcohol la barra 0,0% els hi oferirà més alternatives sense alcohol apart dels típics refrescos. Estarà en el menjador!
 • Pàrquing: Es cobrarà 5€ per vehicle, tarifa que servirà per tot el cap de setmana de l’Aplec.
 • Taquilla inversa: Enguany hem tingut moltes artistes que ens han demanat un espai a l’Aplec per a actuar. Degut a que econòmicament no podiem contentar a tot el món, vam pensar en crear un ESCENARI TAQUILLA INVERSA, un espai tranquil, sense barres, més íntim… on les diferents artistes podran fer la seva aportació voluntària a l’Aplec i el públic podrà fer el donatiu que cregue convenient al acabar l’espectacle.
 • Caixer automàtic: El més proper està a Pena-roja (6km).
 • No hi ha farmàcia en el poble, però hi haurà servei mèdic durant tot el cap de setmana per qualsevol urgència.
 • La tenda del poble estarà oberta dissabte de 10h a 14h, normalment només s’obri 3 dies a la setmana dues hores al dia.
 • Punt de suport: En contra de qualsevol tipus d’agressió ací torbareu suport i informació. Per un Aplec lliure d’agressions. El nostre horari serà el divendres de 21h a 7h i dissabte de 17h a 7h i ens trobaràs en la zona principal de concerts. Per llegir el Protocol del punt de suport cliqueu aquí. Per posar-se en contacte amb el punt de suport envieu un email a aplecdelsports2019@gmail.com. Per a més informació, cliqueu aquí.
 • Accessibilitat per a minusvàlids: Hi hauran banys de minusvàlids en tots els punts importants de l’aplec (acampades, plaça, escenari principal i barrank rock). Les exposicions i museu no són accessibles ja que tenen algun escaló, són edificis que encara no s’han adaptat a la nova legislació. L’accés pel poble és viable, però hi ha trams amb bastanta pendent, encara que sempre és pot fer el camí llarg per no tenir pendent.